۱۴۰۳/۲/۶
1402/02/20
درخشش سرکار خانم نرجس شعبانی فارغ التحصیل رشته هوشبری دانشکده پیراپزشکی در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش در علوم پزشکی
آیین تجلیل از برترین های این همایش، چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402 با حضور دکتر عین الهی وزیر بهداشت، دکتر خالدی فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و جمعی از روسای دانشکده و دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار گردید.
 در این همایش سرکار خانم نرجس شعبانی فارغ التحصیل رشته هوشبری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری، در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش درعلوم پزشکی موفق به کسب عنوان "پژوهشگر قابل تقدیر دانشجویی" در حیطه پژوهش در آموزش در مقطع کارشناسی شد.
سرکار خانم دکتر نعمتی ریاست محترم دانشکده پیراپزشکی در پیامی کسب این افتخار را به سرکار خانم نرجس شعبانی، جامعه دانشجویان دانشکده، اعضای هیئت علمی و همکاران تبریک گفتند.

تاریخ بروز رسانی 1403/02/06