۱۴۰۳/۱/۹
1400/05/24
ریاست دانشکده پیراپزشکی در پیغامی از اعضای هیئت علمی و کارکنان محترم رشته های پیراپزشکی( علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی پرستاری و هوشبری) در راستای مقابله با بیماری کرونا خواستند تا با استمداد خود در جلوگیری از شیوع بیماری اقدام کنند.
اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان محترم دانشکده پیراپزشکی
باسلام و احترام
با توجه به تلاش مسمتر تمامی کارکنان ایثارگر خدمات بهداشت و درمان استان ، متاسفانه همچنان آمار بالایی از بیماران کووید را در بیمارستان ها شاهد هستیم. با توجه به ظرفیت اشباع تمامی بیمارستان های شهرستان های استان و بیمار شدن همکاران شاغل که خود بستری و تحت مراقبت هستند، وظیفه انسانی و حرفه ای ما حکم میکند که به هر نحو ممکن نقش قابل توجهی در مدیریت این بحران داشته باشیم. لذا از شما اعضای محترم دانش آموختگان رشته های پیراپزشکی( علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی پرستاری و هوشبری) که در این راه میتوانندکمکی داشته باشند استمداد کرده تا با تلاش جمعی از تلف شدن بیشتر جان همشهری هایمان جلوگیری شود . بی شک این اقدام خدا پسندانه در راستای از خود گذشتگی شما در تاریخ این مرزوبوم جاودانه خواهد شد.
ریاست دانشکده پیراپزشکی
دکتر علی حسن پور